SKOLERNES - HJERTE FOR ALLE

Klik her for at redigere underoverskriften.

Afgørelsen af - Løb for hjertet 2014


Vinder af overbygningen:

Der var tæt løb mellem hold 2 og hold 4 fra 10. klasse adventure det var kun fordi at hold 4 ikke nåede lige så mange spørgsmål som hold 2… og hold 2 havde nået 9 spørgsmål men havde små fejl… lignelser er små historier Jesus fortæller til sine disciple, alt om Jesus er altid i det NYE testamente :o)

Dejligt at læse at I havde gode meninger omkring fattigdom i Danmark og vi fornemmer at I har snakket godt om det, måske giver det jer en ide` til et kommende projekt…. Det er i hvert fald vigtig at I som unge mennesker forholder jer til denne problemstilling…..

Vinderen af overbygning er: 10. adventure hold 2

TILLYKKE!!

Tak for god stemning! I var dejlige at have med!


Vinder af mellemtrin:

Der var tæt løb mellem 5.a hold 2 og 5.c hold 2 fra Lyreskovskolen. 5.a havde svaret på flest spørgsmål, men ikke alle var rigtige og havde tiden 1.06 …5.c hold 2 havde svaret på 8 spørgsmål med knap så mange fejl og havde en tid på 0.50

Husk hvis der nævnes noget om Jesus og hans lignelser – så er det altid i det NYE testamente. Alt det med Adam og Eva er det GAMLE testamente :o)

Begge hold havde svaret rigtig godt på de lidt svære spørgsmål, hvor I skulle komme med jeres egne meninger – det er flot! Sejt at læse, at man i 5. klasse godt kan tage stilling til svære spørgsmål! (giv jer selv et klap på skulderen for det)

Vinderen for mellemtrin er: 5.c hold 2

TILLYKKE!!

Tak for super energi og positiv stemning også selvom nogle blev lidt væk i skoven…..

Dejligt at have jer med – håber vi ses næste år ved samme tid (onsdag i uge 44)